În memoriam. Tudor Iașcenco.

Astăzi, Tudor Iașcenco ar fi împlinit 73 de ani

Astăzi, fondatorul Ziarului Cuvântul, Tudor Iașcenco, ar fi împlinit 73 de ani.

E ziua pe care o așteptam an de an cu nerăbdare, chiar mai mult decât ziua mea. E ziua în care veneam în fiecare an cu atâta bucurie în suflet să-mi revăd bunelul și cel mai bun prieten.

E ziua în care EL ne întâlnea cu atâta sclipire în ochi și bucurie pentru că toți îi suntem alături, și de fapt, mereu era motiv triplu de fericire în fiecare an de 9 iunie: ne revedeam cu toată familia, sărbătoream împreună și ziua mea și ziua lui.

Astăzi, la prima ora dimineții, reflexiv m-am întins către telefon ca să-l sun, iar în schimb am fost lovit puternic și brusc de durere.

E ziua Ta, La Mulți Ani, prietenul meu cel bun și să știi că îmi este dor!

Anton Zabelinschi

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker