Politic

CEC a majorat numărul secțiilor de votare pentru diasporă de la 139 la 146

CEC a majorat numărul secțiilor de votare pentru diasporă de la 139 la 146.

Astăzi, 8 iunie, în cadrul ședinței, Comisia Electorală Centrală a votat pentru constituirea a 146 de secții de votare peste hotare. Inițial, CEC a aprobat lista cu 139 de secții predestinate pentru diasporă.

Membrul CEC, Dumitru Pavel, a propus suplinirea secțiilor de votare de peste hotare cu 24 la număr, propunerea lui însă a fost respinsă: ”Suplinirea cu doar 8 secții de votare este prea mică față de  necesitățile reale. Eu propun deschiderea a 24 de secții în plus. Aceasta nu e o îmbunătățire. Eu nu voi susține acest proiect”, a spus Dumitru Pavel.

Astfel, decizia finală de a suplini numărul secțiilor de la 139 la 146 a fost votată cu cu 8 voturi pentru și unul împotrivă.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker