EvenimenteOrhei

Un bărbat din raionul Orhei s-a înecat la Trebujeni

Apelul la numărul 112 a parvenit ieri, după orele 15:00, apelul fiind efectuat de un martor care trecea prin preajmă.

Acesta a declarat pentru poliție că în preajma satului Trebujeni, raionul Orhei, în râul Răut s-ar fi înecat un bărbat. Imediat la fața locului s-au deplasat salvatorii, însoțiți de poliție, informează radioorhei.info.

Ajunși la fața locului, salvatorii au constat că bărbatul, locuitor al s. Trebujeni venise la pescuit și s-ar fi înecat după ce a intrat în apă în jurul orei 15.00. Martorul care trecuse în acel moment prin preajmă a încercat să-i acorde ajutor, dar fără rezultat, ulterior solicitând intervenția salvatorilor. După două ore de căutări, salvatorii au extras corpul bărbatului din apele râului.

Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept.

DSE Orhei

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker