SocialSTOP FALS

API și portalul Stopfals.md au lansat concursul „Gardienii Adevărului II”

Antrenează-ți creativitatea, promovează adevărul și câștigă premii. Asociația Presei Independente (API) și portalul Stopfals.md au lansat concursul „Gardienii Adevărului II” destinat consumatorilor de informații care sunt încurajați să transmită imagini sau clipuri care încurajează lupta cu dezinformarea și promovează platforma de raportare a falsurilor Semnale.stopfals.md.

Concursul se desfășoară în cadrul Campaniei împotriva informației false și tendențioase STOP FALS!, iar autorii proiectelor care vor acumula cele mai multe voturi vor fi premiați.

Concursul online „Gardienii Adevărului II” se desfășoară în perioada 1-21 iunie 2021 și are două categorii:

  • imagini (inclusiv fotografii, desene, colaje și/sau caricaturi);
  • clipuri (filmulețe video).

Astfel, doritorii de a participa la concurs sunt îndemnați să creeze o imagine sau un video care să reprezinte și să promoveze platforma de raportare a falsurilor Semnale.stopfals.md – instrument prin intermediul căruia pot fi semnalate cazurile de informare falsă și distorsionată în mass-media și pe rețelele sociale. Produsul creat trebuie expediat pe platforma Gardieniidoi.stopfals.md, iar experții STOP FALS! îl vor examina și vor decide aprobarea pentru participare la concurs. Vedeți mai multe detalii în Regulamentul concursului.

Invită prietenii să voteze lucrarea preferată

Produsele aprobate vor fi publicate la rubrica „Galeria”, iar timp de trei săptămâni,­­­­­ publicul va avea posibilitatea să voteze lucrarea preferată, după logarea prin intermediul rețelelor sociale Facebook, Google+, Ok.ru.

112 premii pentru cele mai creative produse multimedia

Autorii primelor 10 lucrări care vor acumula cele mai multe voturi oferite de public vor câștiga următoarele premii cu imprimeurile campaniei: termosuri, hard disk-uri, power bank-uri, tricouri, căni și altele. În total, vor fi oferite 112 premii pentru cei mai perseverenți gardieni ai adevărului și pentru cele mai creative produse multimedia.

Câștigătorii vor fi anunțați până pe data de 25 iunie 2021, pe Stopfals.md, pe pagina Gardieniidoi.stopfals.md, pe pagina de Facebook a campaniei, precum și prin mesaje electronice expediate fiecărui câștigător.

Concursul „Gardienii Adevărului”, desfășurat de API și portalul Stopfals.md, este la a doua ediție. În martie 2021 a avut loc prima ediție, în cadrul căreia publicul a fost încurajat să semnaleze cazuri de informare falsă și distorsionată, iar 10 câștigători au fost premiați.

Stopfals.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker