Politic

În septembrie 2016 au făcut totalurile pentru a. 2015

Gala învingătorilor concursului ”Cel mai bun antreprenor al anului 2015”, organizată de administraţia raionului, s-a desfăşurat la Orhei joia trecută.

Au fost nominalizaţi cei mai bun antreprenori în sfera comerțului, serviciilor sociale, producţiei industriale, construcţiilor, exporturilor, businessului mic şi cei mai buni meşteri populari. Printre laureaţi au fost Alexandru Pârvan (SRL ”Orservitol”), Valentin Marchitan (SRL ”Samarvin”), Sergiu Coşciug (SRL ”Fisavru”), Anatolie Babin (SRL ”Orom Imexpo”), Ghenadie Platon (SRL ”Vanadiplșast), Victor Izman (SRL ”Vicdilen”), Ion Dolgu (SRL ”Ordonatcon”), Vasile Lozovan (SRL ”Food Master”), Constantin munteanu (”Centrul Medical Munteanu”), Cornel Marandiuc ( ÎI ”Tele-Luci”), Veaceslav Ceric (ICP ”Coolprodcoop”), Constantin Nauc (SA ”ASPA”) ş.a.

La Direcția Economie a CR Orhei mi-au explicat că totalurile concursului au fost făcute cu mare întârziere pentru că procedura de procesare a informațiilor primite de la agenţii economici ar fi foarte anevoioasă. Motivaţia pare destul de stranie, pentru că agenţii economici prezintă rapoartele de activitate pentru anul precedent în primul trimestru al anului curent. Pe de altă parte, de regulă orice concurs prevede pentru participanţi anumite termene de prezentare a materialelor.

Ion Cernei

În imagine: Victor Izman (în dreapta) s-a învrednicit de locul I şi titlul „Cel mai bun antreprenor în construcţii”, fiind felicitat de vicepreşedintele raionului Orhei Sergiu Miron.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker