Social

A păşit prin viaţă timp de un secol

Ecaterina Grăjdeanu, locuitoare a satului Olișcani, raionul Șoldănești, a rotungit 100 de ani. Dânsa s-a născut la 1 iunie 1921 în această localitate, care pe atunci era în județul Orhei. 

Dea lungul anilor, femeia a muncit în kolhoz sau în calitate de dereticătoare la școala medie din localitate. În cei 100 de ani, a îndurat războiul, foametea, deportările. Dar le-a depășit pe toate, bucurându-se de cei 5 copii, 8 nepoți și 8 strănepoți.

Actualmente, Ecaterina Grăjdeanu este îngrijită de fiica Valentina, care şi ea are 80 de ani și care de 20 de ani este alături de mama sa.

Foto din arhiva rudelor omagiatei, realizate acum 5 ani.

Reporter „C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker