Social

Rezultatele concursului „Eu știu să folosesc rațional Energia”, organizat de AEE

În contextul Zilei Internaționale a Copilului, Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE) anunță încheierea concursul „Eu știu să folosesc rațional Energia”, lansat la sfârșitul lunii martie, în colaborare cu rețeaua de magazine Enter.

„Ne bucurăm că la concurs au participat în jur de 400 de copii, din diferite localități: Chișinău, Șoldănești, Telenești, Rezina, Dondușeni, Criuleni, Edineț, Ungheni, Ialoveni, Vulcănești, Cahul, Strășeni, Anenii Noi, Bălți, Sângerei, Ștefan Vodă, Drochia. Comisia apreciază receptivitatea și interesul manifestat de către copii pentru participarea la prima ediție a acestui concurs și anunță că după jurizare, rezultatele vor fi făcute publice”, menționează reprezentanții AEE.

Pentru a supraviețui, avem nevoie de ajutorul tău! Susține redacția printr-o donație!

Concursul este la I-a ediție și are scopul de a stimula copiii să-și expună viziunea despre eficiența energetică și sursele de energie regenerabilă și de a promova și valorifica potențialul creativ al copiilor pentru a realiza lucrări inspirate.

Toți copiii vor primi Diplome de participare, iar cele mai reușite lucrări desemnate de juriu vor fi premiate cu:

  • Premiul I Gift Card Enter în sumă de 1500 MDL;
  • Premiul II Gift Card Enter în sumă de 1000 MDL;
  • Premiul III Gift Card Enter în sumă de 500 MDL.

Pentru a face cunoștință cu lucrările copiilor, accesați link-ul.

„Adresăm felicitări tuturor participanților la concurs și îi încurajăm să creeze în continuare lucrări, astfel, arătând prin viziunea lor, metodele de eficiență și schimbând atitudinea comunității față de importanța valorificării surselor de energie regenerabile”, mai spun cei de la AEE.

Cristina Gurez

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker