Evenimente

Distracţie, dulciuri şi îngheţată pentru copiii din Rogojeni

Copiii satului Rogojeni, raionul Şoldăneşti, bucuroşi de anularea restricţiilor pandemice, au încins o distracţie la maximum de 1 iunie, împeună cu lucrătorii din cultură şi administraţia publică locală.

Ei au cântat, au dansat, au recitat, iar la final părintele Spiridon i-a mulţumit cu dulciuri, iar Primăria – cu îngheţată. Au fost solicitate la maximum şi toate instalaţiile de pe terenul de joacă. 

Vacanţa a început şi ne-am dori ca ea să se deruleze în maximă siguranţă, cu activităţi utile pentru fiecare  copil şi cu amintiri de neuitat. Or, copiii sunt un dar şi o binecuvântare pentru familie şi societate şi trebuie să-i preţuim şi să-i educăm oameni destoinici, fericiţi şi împliniţi.

Vera Prodan, bibliotecară, s.Rogojeni  

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker