EvenimenteOrhei

Ziua Uşilor Deschise pentru copiii din Orhei

La 1 iunie curent, Direcția Situații Excepționale mun. Orhei și-a deschis larg ușile pentru mic și mare în contextul marcării Zilei Internaționale a copiilor.  Participanții la acest eveniment s-au familiarizat cu activitatea pompierilor și salvatorilor (în imagini). 

Astfel, copiii s-au echipat în ținută de luptă și au avut parte și de o demonstrație a tehnicii de intervenție în situații excepționale. Totodată au fost plimbați cu automobilele de intervenție. Și patrupezii din cadrul Direcției au avut o mare atenție din partea acestora. Fiecare copil a declarat că a rămas impresionat și a promis că pe viitor va deveni pompier sau salvator. La final copiii au primit surprize dulci. 

Pentru a fi mai aproape de copiii lor în această zi, unii angajați ai Direcției Situații Excepționale mun. Orhei și-au luat odraslele la serviciu. Copiii pompierilor și salvatorilor și-au văzut părinții din altă postură, astfel nivelul de mândrie față de ei a crescut la infinit. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker