EvenimenteOrhei

Cronica DSE mun. Orhei

 Pe parcursul săptămânii precedente, pompierii şi salvatorii celor patru unități subordonate DSE mun. Orhei au intervenit pentru rezolvarea mai multor situații de urgență.

Astfel, la 25.05.2021 a fost necesară intervenția la pomparea apei din subsolul Grădiniței de copii din s. Țahnăuți, raionul Rezina şi la lichidarea incendiului la o casă de locuit din satul vecin Țareuca. În urma incendiului au ars bunurile materiale dintr-o cameră de locuit.

În aceeaşi zi, pompierii au lichidat un focar de ardere a gunoiștii în extravilanul s. Vadul-Leca, raionul Telenești.

Pe 26.05.2021, într-o gospodărie din or. Telenești, în urma scurgerii de gaze naturale a avut loc o deflagrație, în urma căreia proprietarul casei, a.n. 1977, a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului și a fost transportat la Spitalul raional Telenești.

Pe 27.05.2021 pompierii au fost solicitaţi în s. Flutura, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la anexa unei case de locuit.

Un caz ieşit din comun a avut loc pe 28.05.2021. La  ora 12:45 pompierii au fost solicitaţi pentru asigurarea pazei antiincendiare la Judecătoria Orhei, în urma alertei cu bombă. Informația nu s-a confirmat.

În dimineața zilei de 29.05.2021, în timpul lucrărilor agricole, în s. Step-Soci, raionul Orhei a fost depistată o muniție de tip grenadă „F-1” de pe timpul celui de-al Doilea Război Mondial – aceasta a fost ridicată de către geniștii MA.

Pe 30.05.2021 salvatorii au deblocat o ușă în or. Orhei

Afanasie Stici, şef Serviciu prevenție, maior al s/intern

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker