Politic

Cine sunt cei 3 orheieni care candidează pentru alegerile parlamentare din iulie

Din raionul Orhei, pentru alegerile parlamentare candidează 5 persoane, toți fiind din diferite partide.

Astfel, pe lista Partidului Democrat candidează Marina Cerneac. După alegerile locale din 2015 aceasta a acces pe listele PDM în consiliul orășenesc Orhei, dar în februarie 2016 a renunțat la mandatul de consilier, după ce a devenit directoarea grădiniței.

Pe listele din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr se regăsește Iulia Roșca și Ion Grajdean. Iulia Roșca activează în calitate de inginer la fabrica de cablaje din Orhei, SE Bornetze S.R.L, în timp ce Ion Grajdean activează în calitate de administrator al SRL Ariametria.

Sursa
radioorhei.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker