Evenimente

Echipamente moderne pentru

În concursul de granturi pentru rețelele de biblioteci din R. Moldova BPR „Mihai Eminescu” din Rezina a câștigăt proiectul „Sănătatea femeii în era digitală” .

 

Potrivit Galinei Davâdic, directoarea bibliotecii, bugetul proiectului este de 90 mii de lei. Cu aceşti bani vor fi dotate cu noi echipamente bibliotecile din satele Echimăuți, Cuizăuca, Țahnăuți, Sârcova, Meșeni, Mincenii-de-Jos, Pereni și Trifești. Astfel, se prevede dotarea acestor biblioteci cu tablete, cărți electronice, notebook-uri, aparate digitale de fotog-rafiat, proiectoare și ecrane, antene-router, pentru îmbunătățirea recepției undelor Wi-Fi, cât și seturi de fotolii relaxante pentru utilizatorii serviciilor pres-tate de biblioteci, a mai spus dna Galina Davâdic. 

Ion Perciun

În imagine:19 biblioteci din raionul Rezina, inclusiv BPR „Mihai Eminescu” , încă în a. 2014 au fost dotate cu echipament performant datorită Progrmaului „Novateca”

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker