Evenimente

Prima țară din lume care vrea să renunţe la toate restricţiile anti-Covid

Statul israelian consideră ridicarea tuturor restricțiilor anti-Covid începând cu luna iunie, scrie zuco.md. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății.

Potrivit unui comunicat emis de autorități, toate restricțiile și măsurile de protecție ar urma să fie suspendate începând cu 1 iunie curent. Totuși, înainte de realizarea acestui plan, Guvernul trebuie să îl aprobe.

Ministerul Sănătății a precizat, însă, că relaxarea nu îi vizează pe turiștii străini. De asemenea, se consideră chiar și înăsprirea condițiilor de intrate pe teritoriul țării.

Precizăm că, în total, pe teritoriul Israelului s-au confirmat peste 839.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Din acest total, peste 6000 de oameni au decedat.

Peste 5 din cele 9,3 milioane de israelieni (55% din populaţie) au primit două doze din vaccinul Pfizer.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker