APISocial

VIDEO// Și-a omorât ginerele în Noaptea Învierii. O femeie din Șoldănești va petrece 15 ani după gratii

Și-a omorât ginerele în Noaptea Învierii. O femeie din Șoldănești va petrece 15 ani după gratii.

Curtea Supremă de Justiție a lăsat în vigoare sentința instanței de fond din Orhei privind omorul unui bărbat din orașul Șoldănești. Potrivit anchetei, după ce a fost ucis, acesta a fost ars pe rug. Crima a avut loc în Noaptea Învierii, acum șase ani. 

Potrivit lui Vladimir Erhan, procuror, procuratura Șoldănești, ancheta a durat din cauza multiplelor dificultăți. Inițial, soția și soacra bărbatului l-au declarat poliției ca fiind dispărut. Acestea afirmau că-i expediază sms-uri, la care el nu răspunde. Oamenilor legii li s-a părut suspect comportamentul membrilor familiei victimei. În rezultatul investigațiilor, ancheta a concluzionat că omul a fost omorât. În cele din urmă, cu detalii despre cele întâmplate a venit și soacra decedatului. În baza probelor acumulate, judecata a recunoscut-o vinovată pe soacra bărbatului. 

Sentința dată a fost lăsată în vigoare și de către instanțele ierarhic superioare, unde a fost atacată cu drept de apel. Următorii 15 ani, femeia îi va petrece după gratii.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker