Rețete culinare

Lansăm o rubrică nouă – Rețete Culinare

Stimați prieteni, cititori. Pentru a diversifica puțin materialele publicate, dar și pentru a șterge puțin din rutina politică, articole despre COVID-19 etc, am decis să lansăm o rubrică nouă, și anume: ”Rețete Culinare – Sucre et epices”.

Săptămânal vom publica câte un articol nou, care va conține o rețetă. În funcție de cât de ”primite de către cititori” vor fi materialele publicate, vom decide dacă să publicăm sau nu mai mult de o rețetă pe săptămână.

Toate rețetele vor putea fi găsite pe site, în rubrica principală ”E timpul să fii activ”, sub-rubrica ”Rețete Culinare”.

Lansăm o rubrică nouă - Rețete Culinare

Astfel, astăzi venim cu o rețetă de prăjituri, aromată cu scorțișoară. Sunt crocante și sfărâmicioase și merg minunat cu o băutură fierbinte. Rețeta este foarte simplă și ușor de făcut. Le-am pregătit pentru foștii mei colegi și au avut mare succes. Vă recomand cu drag să încercați!

Ingrediente (pentru 25 de biscuiți):

  • 1 ou și 1 albuș.
  • 80 g ulei de floarea soarelui.
  • 75 g zahăr.
  • 60 g de miere.
  • 1,5 lingurițe de scorțișoară.
  • 7 g praf de copt (1,5 lingurițe).
  • 1 vârf de sare.
  • 300 g făină.
  • 1 gălbenuș de ou.

Se coace 15-17 minute la 170 ° C într-un cuptor preîncălzit, căldură statică (sus-jos fără ventilare).

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker