Evenimente

Portara selecționatei la fotbal feminin ar putea fi o rezineană

Federația Moldovenească de Fotbal a invitat-o pe fotbalista rezineană, Marinela Mâțu, pentru a participa la un cantonament național, care se va desfășura la Centrul de Pregătire a Selecționatelor Republicii Moldova din Vadul-lui-Vodă.

Potrivit lui Vasile Gobjilă, președintele Asociației Raionale de Fotbal Rezina, Marinela Mâțu învaţă în clasa a XII-a la LT „Ion Creangă” din s. Cuizăuca. Ea este portara echipei „FC Rezina”.

În perioada 05-09 februarie c., Marinela urmează să participe la antrenamentul de pregătire fizică, în urma căruia vor fi selectaţi sportivi pentru selecționata WU-19 a R.Moldova. Dânsa are toate şansele să devină portara viitoarei selecționate de fotbal feminin W-19 a R.Moldova, a menţionat V.Gobjilă.

Foto consiliu.rezina.md

Ion Perciun

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker