Politic

Diaspora nu a cedat. Peste 100.000 de moldoveni din diasporă s-au înregistrat pentru parlamentare

Diaspora nu a cedat. Peste 100.000 de moldoveni din diasporă s-au înregistrat pentru parlamentare .

Mai exact, 100.051 de cetățeni ai Republicii Moldova s-au înregistrat pe platforma Comisiei Electorale Centrale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Cei mai mulți oameni înregistrați sunt din Italia, și anume 21.803 de oameni, urmată de Marea Britanie cu 16.185 de oameni înregistrați și Germania, cu 14.147 de oameni care s-au înregistrat prealabil pentru alegerile parlamentare din 11 iulie 2021.

Pentru a supraviețui avem nevoie de susținerea TA! Susține presa independentă!

În clasament urmează Franța cu aproape nouă mii de înregistrări prealabile, din Rusia și-au manifestat intenția de vot mai mult de șapte mii de moldoveni, iar din România – peste 6.600.

Sursa Foto: captură cec.md

Alegerile parlamentare anticipate vor avea loc pe 11 iulie.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker