Evenimente

API la aniversarea de 19 ani

Stimaţi colegi! Aşadar, pe 29 septembrie 2016, Asociaţia Presei Independente a ajuns să marcheze 19 ani de la înregistrare. Pentru noi, membrii API, dar şi pentru mass-media din R.Moldova, acest fapt poate fi considerat o performanţă. Nu toţi acei care au dorit să activeze după principiile noastre au şi reuşit. Cei mai mulţi însă, în pofida tuturor vicisitudinilor au rezistat, şi-au consolidat poziţiile în societate. Astfel, dar şi graţie unui management bine chibzuit, respectării consecvente a principiilor statutare profesionale şi deontologice, implicării plenare în soluţionarea problemelor cu care se confruntă mass-media din ţară, Asociaţia Presei Independente a devenit una din cele mai cunoscute, influente şi apreciate, în ţară şi peste hotare, organizaţii mass-media din R.Moldova.

În numele consiliului de administrare îmi exprim recunoştinţa faţă de fiecare membru, dar şi, în mod special, faţă de staff-ul API pentru faptul că, fiecare în parte şi noi toţi împreună, am dovedit că şi în R.Moldova jurnaliştii se pot solidariza în numele unei cauze comune şi pot face o presă neangajată faţă de autorităţi şi formaţiunile politice. Vă felicit cu ocazia aniversării, vă doresc mult curaj, demnitate în numele consolidării reputaţiei noastre – baza încrederii societăţii în produsele media şi sunt ferm convins că viitorul, în Republica Moldova, aparţine mass-media independente.

        Cu profund respect, Tudor Iaşcenco, primul şi actualul preşedinte al API

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker