EvenimenteTelenești

Doisprezece ani după gratii pentru omorul soției sale

Doisprezece ani de detenţie, aceasta a fost pedeapsa dictată de magistraţi după ce procurorii Procuraturii raionului Telenești au demonstrat vina unui inculpat, care în luna februarie 2021 și-a ucis soția. Cazul terifiant a avut loc la 04 februarie 2021, în jurul orei 0130, în locuința acestora. 

Potrivit procurorilor, în ziua dată, bărbatul, în vârstă de 61, fiind în stare avansată de ebrietate, în cadrul unui conflict cu soția sa, în vârstă de 60 de ani, în timp ce ultima era culcată pe pat, i-a aplicat cu o deosebită cruzime multiple lovituri cu un cuțit de bucătărie, peste diferite părți ale corpului. În urma leziunilor grave cauzate, victima a decedat la fața locului. 

Este de menționat faptul că, anterior inculpatul folosea des băuturi alcoolice, fiind violent cu membrii familie sale, dar de frica acestuia, ultimii nu au anunțat organele de drept.

Suntem la datorie 24/24, investim zilnic în jurnalismul de calitate: suflet, cunoștințe, muncă, resurse, pentru a informa corect, echidistant fiecare cititor în parte. Pentru a supraviețui avem nevoie și de ajutorul comunității CUVÂNTUL. Vrei să încerci să o faci împreună cu noi?

În instanța de judecată, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, solicitând judecarea cauzei în procedură simplificată, pe baza probelor acumulate la etapa de urmărire penală, beneficiind de reducerea limitelor de pedeapsă prevăzute de lege.

Pentru comiterea omorului intenţionat cu deosebită cruzime, asupra unui membru de familie, inculpatul, a fost condamnat la 12 ani închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker