Evenimente

Pompierii din Orhei, Rezina, Telenești și Șoldănești continuă să stingă incendiile de vegetație

Pompierii din Orhei, Rezina, Telenești și Șoldănești continuă să stingă incendiile de vegetație.

Săptămâna trecută a fost una solicitantă pentru pompierii din Rezina, Orhei, Telenești și Șoldănești. Pe 11 mai angajații DSE mun. Orhei au intervenit la deblocarea unei uși în orașul Orhei, str. Nistreana. O femeie a ieșit la balcon, iar ușa s-a blocat, în casă fiind un copil de doar doi ani.

Tot pe 11 mai pompierii din Șoldănești au fost solicitați pentru a stinge 2h de vegetație uscată incendiată. Pe 12 mai, pompierii din Telenești și Rezina au intervenit la lichidarea incendiilor de vegetație uscată.

În seara zilei de 14 mai salvatorii din Telenești au intervenit la pomparea apei dintr-o gospodărie inundată din s. Căzănești, iar colegii din Rezina au intervenit la lichidarea consecințelor unui accident rutier produs lingă s. Țareuca.

La finele săptămânii trecute pe 15 mai, pompierii din Șoldănești au intervenit la lichidarea a două incendii. Primul a s-a produs în s. Curărura, unde intr-o gospodărie s-a aprins gunoiștea. Al doilea a avut loc în or. Șoldănești, unde în bucătăria unei case a izbucnit un incendiu și a distrus bunurile materiale.

Dacă sunteți victime sau martori a unor situații de risc apelați numărul unic de urgență 112

                                                                   DSE mun. Orhei

Sursa
radioorhei.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker