Evenimente

Accidentele s-au produs din vina conducătorilor auto

Pe parcursul celor opt luni ale anului curent pe teritoriul raionului Telenești au fost comise 124 de accidente rutiere. În 34 de accidente au fost traumatizate 41 de persoane, iar altele 9 şi-au pierdut viaţa. Comparativ cu perioada analogică a anului trecut numărul accidentelor rutiere s-a mărit cu două cazuri, iar numărul persoanelor decedate aproape s-a dublat.

Analiza accidentelor denotă că cea mai agravată situație s-a creat pe segmentul de drum al traseului M2 Chișinău-Soroca, ce trece prin teritoriul raionul Telenești şi unde au fost înregistrate 10 accidente în care au fost traumatizate 14 persoane, iar 5 au decedat.

Sectoare cu risc sporit de accidente de pe traseul M2 Chișinău-Soroca sunt cele din satele Codrul Nou şi Negureni. Anume pe tronsonul de la Codrul Nou în septembrie a avut loc cel mai tragic accident rutier: mama și fiica au fost tamponate mortal în timp ce traversau regulamentar drumul pe trecerea de pietoni.

Accentuăm că majoritatea accidentelor rutirere înregistrate pe teritoriul raionului Telenești au fost comise din vina conducătorilor auto.

Valeriu Nastas, inspector sistematizare circulație rutireră la IP Telenești, căpitan de poliție

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker