EvenimenteRezina

Un bărbat de 84 de ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Rezina

Un bărbat de 84 de ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Rezina.

Incidentul a avut loc astăzi, luni, 17 mai, în jurul orei 6:50. Imediat, poliția din Rezina a recepționat un apel, în care un cetățean le-a comunicat că a observat la sol o persoană însângerată și inconștientă.

Suntem la datorie 24/24, investim zilnic în jurnalismul de calitate: suflet, cunoștințe, muncă, resurse, pentru a informa corect, echidistant fiecare cititor în parte. Pentru a supraviețui avem nevoie și de ajutorul comunității CUVÂNTUL. Vrei să încerci să o faci împreună cu noi?

Ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău, a declarat pentru CUVÂNTUL că ajuns la faţa locului serviciul medical de urgenţă au constatat decesul persoanei. La faţa locului de asemenea s-au deplasat GOUP, echipajul 112, conducătorii SII şi SSP. Urmare a acţiunilor întreprinse, s-a dovedit că decedatul este un bărbat în vârstă de 84 de ani, care locuia în or. Rezina, cu soția.

Cauza preventivă a decesului sinucidere, prin cădere de la etajul 3. Cadavrul a fost expediat la CML Rezina, pentru stabilirea cauzei decesului.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker