EvenimenteRezina

O femeie din Rezina a fost violată de către un tânăr de 17 ani

O femeie din Rezina a fost violată de către un tânăr de 17 ani.

Incidentul a avut loc ieri, 16 mai, în raionul Rezina. În jurul orei 18:30, polițiștii din Rezina au înregistrat un apel telefonic de la o femeie în vârstă de 54 de ani, care le-a comunicat polițiștilor că a fost violată de către un consătean în curtea unei vecine.

Suntem la datorie 24/24, investim zilnic în jurnalismul de calitate: suflet, cunoștințe, muncă, resurse, pentru a informa corect, echidistant fiecare cititor în parte. Pentru a supraviețui avem nevoie și de ajutorul comunității CUVÂNTUL. Vrei să încerci să o faci împreună cu noi?

Ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău, a declarat pentru CUVÂNTUL că victima se afla în casa gospodăriei unei sătence, iar în casă a intrat tânărul de 17 ani, fiind vizual în stare de ebrietate alcoolică. Profitând de imposibilitatea ei de a se apăra și aplicând în privința acesteia o constrângere psihică şi fizică, a întreținut cu ea un raport sexual. După care a părăsit domiciliu și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Imediat pe urme fierbinți, tânărul a fost depistat. Acesta este cercetat în stare de libertate. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. Au fost prelevate probele biologice necesare și se așteaptă rezultatul expertizei.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker