Politic

Eleonora Graur candidează pe lista Partidului ȘOR la alegerile parlamentarele din 11 Iulie 2021

Partidul Șor a publicat lista cu candidații pentru alegerile parlamentare anticipate, care se vor desfășura pe 11 iulie 2021.

Pe primul loc în listă se află liderul formațiunii, Ilan Șor, urmat de Marina Tauber, Vitalie Balinschi, Denis Ulanov, Reghina Apostolova și alți colegi din Partidul Șor.

Totodată, pe lista candidaților la circumscripția națională la funcția de deputat în Parlament se regăsesc și oameni din Platforma ”Pentru Moldova”. Printre ei se regăsește și deputata Parlamentului dizolvat, Eleonora Graur, care a fost aleasă pe lista Partidului Democrat din Moldova în 2019, în Circumscripția 13 – Rezina.

Amintim că, în urma tragerii la sorți, formațiunea condusă de Ilan Șor s-a poziționat pe locul patru în buletinul de vot. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker