EvenimenteOrhei

COVID-19 în R. Moldova: Un deces și un caz de infectare în Orhei în ultimele 24 de ore

Noi muncim câte 12 ore pe zi pentru ați livra ȚIE doza zilnică de știri veridice și independente. Susține echipa printr-o donație pentru ca noi să putem continua misiunea nobilă de informare a cetățenilor!

COVID-19 în R. Moldova: Un deces și un caz de infectare în Orhei în ultimele 24 de ore.

Autoritățile anunță despre înregistrarea a 213 cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus în ultimele 24 de ore. Două cazuri sunt de import: 1-Turcia, 1- Italia. Din numărul total de cazuri, doar unul e în rândul lucrătorilor medicali.

În total, în ultimele 24 de ore au fost efectuate 4.452 de teste, dintre care 1.655 teste Rapid – Antigen. Alte 225 persoane au fost vindecate. În total, 244.298 persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată, MSMPS anunță despre înregistrarea a 14 decese în ultimele 24 de ore. Din numărul total de decese, unul este din raionul Orhei. Mai exact, este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani din r. Orhei, care a fost internat în SR. Orhei. Bărbatul mai suferea și de hipertensiune arterială, diabet zaharat și cardiopatie hipertensivă.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 253.386.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker