EvenimenteOrheiRezina

Incendierea vegetației și gunoiștilor se ține lanț

Săptămâna trecută pompierii din cele patru Unități de Salvatori și Pompieri subordonate DSE mun. Orhei au fost solicitați în diverse situații excepționale. Incendiile de vegetație și de la gunoiști s-au ținut lanț și în perioada indicată.

La Orhei, Telenești, Rezina și Șoldănești, din cauza neglijenței cetățenilor, pompierii au intervenit la 11 incendii de vegetație uscată și la gunoiști. 

La 4 mai, salvatorii din Orhei au deblocat ușile la două apartamente din or. Orhei. În primul caz, la pătrundere în locuinţă a fost găsit cadavrul proprietarului apartamentului, fără semne de moarte violentă. 

În seara zilei de 9 mai, un locuitor al s. Mitoc, raionul Orhei, a descoperit pe malul râului Răut o muniție de tip F-1 din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În aceeași zi muniția a fost ridicată de geniști.

În noaptea de 11 mai pompierii din Orhei au fost chemaţi la Step Soci, unde s-a produs un incendiu în podul unei case de la coșul de fum supraîncălzit. 

Un alt caz similar a avut loc în s. Chiperceni, în dimineața zilei de 12 mai. În ambele cazuri proprietarii au suferit pagube materiale.

Diana Maxim, ofițeră superioară SP, Direcța Situații Excepționale mun. Orhei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker