Social

De 26 de ani în slujba pedagogiei

Tatiana Durnea, învățătoare la Liceul Teoretic “Alexei Mateevici” din orașul Șoldănești este una din cele mai bune cadre didactice din ciclul primar în raion. De această părere nu sunt doar colegii de serviciu ai dânsei, dar și angajații direcției Învățământ din raion. Dar cei mai încântați de activitatea învățătoarei Tatiana Durnea sunt elevii clasei a II-a care studiază după programul „Pas cu Pas”.

 

Întotdeauna și-a dorit să lucreze în școală. Visul i s-a îndeplinit după ce a absolvit facultatea pedagogie primară a Universității de Stat din Tiraspol cu sediul la Chișinău. Imediat după studii, Tatiana a revenit la baștină, unde s-a angajat la o școală primară din oraș.

Învățătoarea spune că cea mai mare satisfacție nu i-o oferă salariul, ci atitudinea părinților și reușita copiilor. Dumneaei a lansat deja 6 promoții de elevi.

Aliona Pânzari, managera Liceului Teoretic „Alexei Mateevici”, Tamara Crăciun, învățătoare, dar și alți colegi de serviciu au doar cuvinte de laudă în adresa Tatianei Durnea. Ei menționează că învățătoarea este o fire sociabilă și receptivă, iubită și apreciată de toți discipolii săi.

Pentru Tatiana Durnea pedagogia este mai mult decât o profesie. Zi de zi vine în clasă cu bucurie. Sentimentul este sesizat de elevii ei, care nu vor să-și dezamăgească învățătoarea.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker