Social

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice și părăsirea domiciliului

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel recomandă cetățenilor moldoveni aflați în orașele israeliene să se abțină de la aflarea în locuri publice și de la părăsirea domiciliului ți utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

Totodată, Ambasada recomandă cetățenii să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene în contextul bombardamentelor masive care au avut loc pe parcursul zilei de ieri și în dimineața zilei de astăzi. 

Pentru mai multe detalii despre acțiunile ce trebuie întreprinse în cazul în care vă aflați într-o localitate asupra cărei sunt lansate rachete le găsiți aici.

Activitatea Aeroportului Internațional Ben Gurion a fost reluată, fiind operate zborurile programate anterior, mai precizează ambasada.

Ambasada RM în Israel activează în regim normal. Pentru întrebări puteți apela la numărul: 037770544

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker