Politic

Dodon: În următoarele 24 de ore va fi luată decizia finală despre unificarea forțelor cu PCRM

Dodon: ”În următoarele 24 de ore va fi luată decizia finală despre unificarea forțelor cu PCRM.”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul socialiștilor Igor Dodon, a declarat că soarta unui bloc electoral format din PSRM și PCRM va fi decisă în următoarele 24 de ore, iar în prezent se duc tratative în acest sens.

”Astăzi am convocat ședința Executivului politic al PSRM în cadrul căreia am punctat acțiunile partidului legate de campania electorală. Am aprobat staff-ul central electoral al formațiunii. Am examinat informația despre posibilitatea unificării partidelor stataliste și creării unui front comun pentru apărarea țării noastre. La moment se poartă discuții despre unificarea forțelor cu PCRM și alte partide. Am stabilit că în următoarele 24 de ore va fi luată decizia finală despre formula de participare a socialiștilor în alegeri”, a declarat Dodon după ședința Executivului politic al PSRM.

Amintim că, Igor Dodon a chemat Partidul Comuniștilor din Republica Moldova la o consultație pentru a face un front comun cu PSRM împotriva formațiunilor de dreapta la alegeri parlamentare anticipate.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker