Social

USMF a pierdut peste 30 de angajați de la începutul pandemiei: Vor rămâne în inimile noastre adevărați specialiști de valoare

USMF a pierdut peste 30 de angajați de la începutul pandemiei: ”Vor rămâne în inimile noastre adevărați specialiști de valoare.”

Noi muncim câte 12 ore pe zi pentru ați livra ȚIE doza zilnică de știri veridice și independente. Susține echipa printr-o donație pentru ca noi să putem continua misiunea nobilă de informare a cetățenilor!

La un an de la începutul pandemiei de COVID-19 în Republica Moldova, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițeanu” a pierdut peste 30 de angajați, care au fost răpuși de virusul COVID-19.

Un mesaj în acest sens a fost postat ieri, 9 mai, pe pagina de Facebook a Universității. În mesajul postat, instituția scrie că aceste pierderi sunt irecuperabile pentru sistemul național de sănătate, iar fiecare dintre cei plecați au dat dovadă de tenacitate, profesionalism și dăruire de sine.

La un an de la declanșarea epidemiei de coronavirus în țara noastră, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” a pierdut peste treizeci de angajați – cadre științifico-didactice și alte categorii de personal universitar – care au manifestat înalt profesionalism, tenacitate și dăruire de sine în formarea a zeci de generații de medici, contribuind la prosperarea Almei Mater. Sunt pierderi irecuperabile pentru comunitatea universitară și pentru sistemul național de sănătate.Vor rămâne în inimile noastre adevărați specialiști de valoare, înzestrați cu calități umane deosebite.Dumnezeu să-i odihnească în Împărăția Sa!”, se arată în mesajul instituției.

Amintim că de la începutul pandemiei peste 114 de lucrători din sistemul medical au decedat din cauza COVID-19. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker