EvenimenteRezina

Primarul satului Cuizăuca, raionul Rezina, bătut de către doi indivizi necunoscuți

Noi muncim câte 12 ore pe zi pentru ați livra ȚIE doza zilnică de știri veridice și independente. Susține echipa printr-o donație pentru ca noi să putem continua misiunea nobilă de informare a cetățenilor!

Primarul satului Cuizăuca, raionul Rezina, a fost agresat fizic în seara zilei de 8 mai.

Incidentul a avut loc pe data de 8 mai, în jurul orei 17:00. Imediat după ce a fost agresat de către două persoane necunoscute, bărbatul a apelat de urgență la poliție.

Ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău a relatat pentru CUVÂNTUL că la data de 08 mai ora 17:12, politiștii din Rezina au înregistrat apelul telefonic de la un bărbat în vârstă de 50 de ani, locuitor al s. Cuizăuca r-nul Rezina, care a comunicat că a fost agresat fizic de către două persoane necunoscute.

Imediat la faţa locului s-au deplasat membrii GOUP şi angajaţii echipajului de reacționare 112. Bărbatul a comunicat că în seara zilei de 7 mai s-a înțeles cu o persoană necunoscută prin telefon să-i vândă grâu. Pe 8 mai, în depozitul bărbatului au intrat două persoane necunoscute pentru a examina grâul propus spre vânzare. În timp ce discutau, aceştia l-au agresat fizic şi au plecat într-o direcţie necunoscută.

În prezent, polițiștii la momentul actual întreprind toate masurile necesare pentru stabilirea persoanelor si circumstanțele cazului dat.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker