Social

Accesul în cimitirele din capitală va fi permis mâine și poimâine

Accesul în cimitirele din capitală va fi permis mâine și poimâine.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe pagina sa de Facebook, că s începând cu ziua de mâine va fi permis accesul în cimitirele din capitală, până la ora 17:00.

Vizitatorii vor fi obligați să poarte măști de protecție, să evite aglomerațiile și să păstreze distanța fizică. Totodată, interdicția cu privire la consumul de produse alimentare sau băuturilor alcoolice, rămâne în vigoare.

Amintim că anterior autoritățile au anunțat că accesul pe teritoriile cimitirelor din municipiul Chișinău va fi restricționat pentru vizitatori pe parcursul sărbătorilor Paștele Blajinilor.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker