RezinaSocial

În Rezina va fi permis accesul cetățenilor în cimitir de Paștele Blajinilor

În Rezina va fi permis accesul cetățenilor în cimitir de Paștele Blajinilor.

Comisia Sănătate Publică locală Rezina a decis astăzi, 6 mai, că va permite desfăşurarea activităţilor ce ţin de organizarea întrunirilor cu caracter religios, în perioada Paştelui Blajinilor.

Astfel, accesul în cimitir va fi limitat la 2-3 persoane la fiecare mormânt, iar persoanele care vor participa la activităţile religioase vor trebui să respecte obligatoriu distanţa fizică de siguranţă de cel puţin 1 metru.

Totodată, pe toată durata aflării în interiorul cimitirului va fi obligatoriu purtarea măștii de protecție, masca trebuie să acopere atât gura, cât şi nasul.

Activităţile religioase oficiate de către slujitorii de cult în cimitire se vor desfăşura în zilele de duminică şi luni cu menţinerea distanţei fizice.

Captura de ecran din 2021 05 06 la 17.25.14
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker