RezinaSocial

Raionul Rezina a primit 450 de doze de vaccin Sputnik-V

Susține presa independentă și libertatea CUVÂNTUL-ui printr-o donație!

Centrelor de vaccinare din țară le-au fost distribuite 39.900 de doze de vaccin Sputnik-V pentru administrarea primei doze.

Astfel, imunizarea cu vaccinul rusesc a început încă din 4 mai. Persoanelor imunizate le va fi eliberat certificatul de vaccinare după administrarea primei doze, cu indicarea datei, la care urmează se prezinte pentru a doua doză. În cazul vaccinului „Spuntik-V”, a doua doză se administrează la un interval de 21 de zile.

Din numărul total de doze distribuite Centrelor de vaccinare, 1200 de doze au fost livrate către raionul Orhei, 450 către raionul Rezina, 750 de doze au fost livrate în Telenești, iar raionului Șoldănești i-au revenit 450 de doze de vaccin.

Amintim că săptămâna trecută, reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că Republica Moldova a primit 71 de mii de doze de vaccin Sputnik-V, dar nu 142 de mii așa cum a anunțat anterior Igor Dodon, serviciul de presă al parlamentului, dar și președinta Maia Sandu.

Anton Zabelinschi

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker