EvenimenteOrhei

Deținuții care au evadat ieri au mai furat un automobil din Orhei

Cei trei deținuți care au evadat ieri, 5 mai, din penitenciarul nr.10 Goian, au furat în această noapte încă un automobil, de data aceasta din raionul Orhei.

Susține presa independentă și libertatea CUVÂNTUL-ui printr-o donație!

Deținuții încă nu au fost prinși. Ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău a declarat pentru CUVÂNTUL că automobilul care a fost răpit anterior a fot depistat pe o stradă din raionul Orhei.

Totodată, după ce au abandonat primul automobil, suspecții au răpit alt autoturism de marca Opel, care a fost sustras din gospodăria unui locuitor din raionul Orhei.

În urma mai multor verificări, patrulări și măsuri întreprinse de către polițiștii din Orhei, Criuleni dar și ANP, în seara zilei de ieri după orele 23.00 automobilul de marca WV care a fost răpit anterior din raionul Criuleni a fost depistat de către angajații MAI într-o stradă din r-nul Orhei. Cel mai probabil suspecții fiind speriați de faptul că poliția se află pe urmele lor aceștia au decis să abandoneze automobilul de marca WV și l-au schimbat, fiind suspectați de răpirea altui automobil de marca Opel care a fost sustras din gospodăria unui locuitor din r.Orhei”, a declarat ofițerul de presă.

Amintim că Administrația Națională a Penitenciarelor a informat ieri dimineață despre evadarea a trei tineri de 17 și 18 ani. Aceștia ar fi deteriorat gratiile de la fereastra din baie, au escaladat edificiile de pază ale penitenciarului și au fugit.

Deținuții care au evadat ieri au mai furat un automobil din Orhei
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker