OrheiSocial

DOC// De Paștele Blajinilor, cetățenii din Orhei vor putea merge la cimitire trei zile consecutiv

DOC// De Paștele Blajinilor, cetățenii din Orhei vor putea merge la cimitire trei zile consecutiv.

Susține presa independentă și libertatea CUVÂNTUL-ui printr-o donație!

Autoritățile din raionul Orhei au decis să permită accesul cetățenilor în cimitire de Paștele Blajinilor. Cetățenii vor putea intră în cimitir 3 zile consecutiv, și anume pe 8, 9 și 10 mai.

Totodată, în scopul evitării aglomerațiilor în lăcașele de cult și în cimitire, vor fi respectate cu strictețe toate măsurile de prevenire și control a infecției COVID -19. În cimitirele din raza raionului Orhei se va admite un număr limitat de persoane la fiecare mormânt, cu păstrarea distanței fizice de cel puțin un metru.

”În scopul evitării aglomerațiilor în lăcașele de cult și în cimitire, activitățile tradiționale religioase de Paștele Blajinilor se va desfășură pe parcursul a trei zile consecutiv (8 mai, 9 mai și 10 mai), cu respectarea măsurile de prevenire și control al infecției COVID-19. Se admite un număr limitat de oameni la fiecare mormânt și se recomandă părăsirea teritoriului cimitirului după procedura de pomenire în timp util”, se arată în decizie. 

comisia 05 mai 2021 81585219

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker