Social

Mitropolitul Vladimir solicită ca să fie permis accesul cetățenilor în cimitirele din Chișinău de Paștele Blajinilor

Mitropolitul Vladimir solicită ca să fie permis accesul cetățenilor în cimitirele din Chișinău de Paștele Blajinilor.

Susține presa independentă și libertatea CUVÂNTUL-ui printr-o donație!

Într-o scrisoare adresată primarului Ion Ceban, Mitropolitul Vladimir a rugat autoritățile să permită desfășurarea și organizarea Paștelui Blajinilor în cimitirele din capitală.

Mitropolitul Vladimir a declarat că desfășurarea zilei de pomenire va avea loc cu respectarea tuturor normelor epidemiologice și că Mitropolia dă asigurări că va colabora cu administrația municipală pentru a desfășura această zi.

Totodată, în scrisoare este menționat că enoriașii s-au conformat recomandărilor impuse de autorități cu privire la respectarea normelor sanitare în perioada pandemică. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker