Social

Trei incendii de proporții în Șoldănești și Telenești în săptămâna mare

Susține presa independentă și libertatea CUVÂNTUL-ui printr-o donație!

Trei incendii de proporții în Șoldănești și Telenești în săptămâna mare.

În săptămâna mare, pompierii și salvatorii Direcției Situații Excepționale au avut mai multe intervenții și solicitări de lichidări a incendiilor de vegetație uscată în raioanele Orhei, Rezina, Șoldănești și Telenești.

Totodată, pompierii au fost implicați și în lichidarea incendiilor de locuințe. Spre exemplu, pe 26 aprilie, la Telenești a ars o bucătărie de vară, iar bunurile din interior au fost afectate în proporție de 70%.

Un alt incendiu a avut loc pe 1 mai în satul Olișcani, raionul Șoldănești, unde o casă de locuit a luat foc. Tot la Șoldănești, în satul Cobîlea, pe 28 aprilie pompierii au fost solicitați pentru a stinge un incendiu la o altă casă de locuit. În urma incendiului, casa a rămas fără acoperiș, care a ars în totalitate.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker