Social

Maia Sandu: România va oferi încă 100.000 de doze de vaccin pentru țara noastră

Susține presa independentă și libertatea CUVÂNTUL-ui printr-o donație!

Republica Moldova va primi încă 100.000 de doze de vaccin din partea României.

Un anunț în acest sens a fost făcut de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Suntem profund recunoscători României pentru solidaritatea fără margini. De asemenea, autoritățile de la București au aprobat decizia de a oferi Republicii Moldova spre revânzare câte 200.000 de doze de vaccin pe lună. Astfel, începând cu această lună, vom putea cumpăra cantitățile necesare de vaccin din loturile disponibile în România, la prețul negociat de Uniunea Europeană. Le mulțumesc din suflet Președintelui Klaus Iohannis, Prim-ministrului Florin Cîțu și tuturor românilor pentru ajutorul imens în aceste vremuri”, a spus doamna Maia Sandu.

Totodată, președintele țării a ținut să accentueze importanța vaccinării și a menționat că vaccinarea în masă este unica posibilitatea de a reveni la normal.

„Vaccinarea, alături de respectarea în continuare a măsurilor de protecție, în special purtarea măștii, reprezintă calea prin care putem reveni la normalitate. Vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să puneți umărul la efortul comun de oprire a pandemiei. Vin vremuri mai bune”, a spus Președintele.

Amintim că pe 17 aprilie, în țară au ajuns 132 de mii de doze de vaccin AstraZeneca donate de România. Până acum România mai donase Republicii Moldova alte 72 de mii de doze de vaccin.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker