Evenimente

COVID-19: 4 cazuri noi în Orhei, 2 în Rezina și Șoldănești

COVID-19: 4 cazuri noi în Orhei, 2 în Rezina și Șoldănești.

Autoritățile anunță despre înregistrarea a 126 de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus în ultimele 24 de ore. În total au fost efectuate 2120 de teste, dintre care 848 test Rapid-Antigen.

Din numărul total de cazuri noi, 4 sunt din raionul Orhei, 2 sunt din Rezina și Șoldănești. Din numărul total de cazuri, unul e în rândul lucrătorilor medicali.

Totodată, autoritățile anunță despre înregistrarea a 19 decese, dintre care unul din raionul Telenești și unul din Orhei. Mai exact, este vorba despre o femeie de 65 de ani din or. Telenești. Femeia a fost internată cu pneumonie acută.

În raionul Orhei a decedat o femeie în vârsta de 53 de ani, care a fost internată în SR Orhei. Femeia mai suferea și de cardiopatie mixta, diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 251.504.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker