AdvertorialeSocial

Investim zilnic în jurnalismul de calitate, încerci să o faci împreună cu noi?

Suntem la datorie în fiecare zi, de dimineață până seara târziu, investim zilnic în jurnalismul de calitate, încerci să o faci împreună cu noi?

În fiecare an, pe 3 mai este marcată Ziua Mondială a Libertății Presei, proclamată de Adunarea Generală ONU în anul 1993, urmare a unei recomandări a Conferinței Generale a UNESCO din 1991 și a Declarației privind promovarea unei prese libere, independente și pluraliste, aprobată de jurnaliștii africani la Windhoek, Namibia, la 3 mai 1991.  Echipa CUVÂNTUL-ui este zilnic la datorie pentru a informa corect, independent fiecare cititor în parte. 

Lucrăm câte 12 ore pe zi pentru ca pe masa cititorului să fie livrată doza zilnică de știri proaspete, corecte și veridice. Noi investim zilnic în jurnalismul de calitate, iar pentru a supraviețui avem nevoie și de ajutorul comunității CUVÂNTUL. Pe 01 martie 2021, împreună cu întreaga echipă am lansat sistemul de donație în mediul online pentru a putea face față provocărilor financiare cu care se confruntă redacția. Imediat am primit zeci de mesaje de susținere însoțite cu mici donații. 

Acum, pe 4 mai 2021, în echipa susținătorilor CUVÂNTUL-ui suntem 11 oameni, 11 oameni care s-au convins că informația veridică costă, iar presa independentă are dreptul la existență. În prezent avem 3 Patroni, și anume: fondatorul Diez, Alexandru Lebedev, fondatorul Agora, Dumitru Ciorici și un rezinean, Iulian Moscalenco, oameni care ne-au susținut cu cea mai mare sumă de donație și ne-au încurajat să nu cedăm și să continuăm să demascăm falsurile. Presa independentă trebuie și merită să fie susținută de consumatori, iar acest lucru ne-au confirmat și acei 11 susținători ai noștri. 

Echipei CUVÂNTUL i s-au alăturat 10 membri noi, dintre care 3 Patroni
Mini-colaj cu toți cei (ori aproape toți, cineva a preferat să-și păstreze anonimatul), care ne-au susținut printr-o donație.

În prezent, în echipa noastră sunt 11 oameni care au ales să investească în jurnalismul de calitate, lunar însă, ne citesc peste 30 de mii de vizitatori unici, care încă nu s-au alăturat echipei noastre. Redacția CUVÂNTUL este recunoscătoare pentru fiecare accesare pe site, pentru fiecare reacție și distribuire, pentru fiecare mesaj de susținere.  

Investește în noi, iar noi te vom răsplăti pe măsură!

Dacă și tu, împreună cu noi și cei 11 oameni consideri că presa independentă trebuie să existe, iar în jurnalismul de calitate trebuie de investit, te invităm să te alături echipei noastre printr-o donație din cele 3, iar noi te vom răsplăti pe măsură.

Și nu uita, împreună putem face mai mult! CUVÂNTUL ești TU!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker