În memoriam. Tudor Iașcenco.Social

Proiect de decizie privind acordarea lui Tudor Iașcenco titlul de Cetățean de Onoare al or. Rezina, post-mortem

Proiect de decizie privind acordarea lui Tudor Iașcenco titlul de Cetățean de Onoare al or. Rezina, post-mortem. 

Astăzi, 4 mai, a fost înregistrat proiectul de decizie privind acordarea lui Tudor Iașcenco titlul de Cetățean de Onoare al or. Rezina, post-mortem.  Autorul deciziei este consilierul orășenesc, Mihail Doni, iar ședința unde va fi votată decizia se preconizează a fi pe 14 mai 2021. 

”Se conferă dlui Tudor Iașcenco, post mortem, titlul de ”Cetățean de Onoare al orașului Rezina”. Decernarea titlului ”Cetățean de Onoare al orașului Rezina” se va efectua în cadrul unei ședințe festive succesorului de drepturi. Specialistul în relații cu publicul va înscrie Diploma de Cetățean de Onoare în Registrul privind evidența Cetățenilor de Onoare ai orașului Rezina”, se arată în decizie.

001

Totodată, începând cu anul 2021, Asociația Presei Independente (API) va oferi „Premiul Tudor Iașcenco” în memoria cunoscutului jurnalist Tudor Iașcenco, directorul ziarului regional „Cuvântul”, unul dintre fondatorii, primul președinte și membru de onoare al API. Premiul va fi oferit anual unuia dintre cei mai buni jurnaliști din țară care manifestă curaj și demnitate în exercitarea misiunii sale profesionale.

Tudor Iașcenco a fost unul dintre cei mai buni jurnaliști din Republica Moldova, director al ziarului regional independent „Cuvântul” din orașul Rezina, unul dintre fondatorii, primul președinte și membru de onoare al API, membru al Consiliului de Presă. Tudor Iașcenco a decedat la vârsta de 72 de ani, din cauza infecției cu coronavirus.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker