Politic

Renato Usatîi a depus la CEC actele necesare pentru constituirea blocului electoral ”Renato Usatîi”

Renato Usatîi a depus la CEC actele necesare pentru constituirea blocului electoral ”Renato Usatîi”.

Președintele Partidul Nostru, Renato Usatîi, a declarat în dimineața zilei de astăzi, 4 mai, că a depus la CEC toate documentele necesare pentru înregistrarea blocului electoral, care va fi numit ”Renato Usatîi.”

Susține presa independentă și libertatea CUVÂNTUL-ui printr-o donație!

„Astăzi am venit la CEC pentru a depune actele pentru a înregistra un bloc electoral. Consiliile național politice ale Partidului Nostru și Partidului Politic Patria au decis să fie creat un bloc electoral. Blocul electoral se va numi Blocul electoral Renato Usatîi. Urmează să fie înregistrat în scurt timp. Suntem blocul care va uni absolut toți cetățenii care vor o schimbare. Săptămâna viitoare vom prezenta lista candidaților”, a declarat Usatîi. 

Amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului pe 28 aprilie și a anunțat data alegerilor parlamentare anticipate – 11 iulie 2021.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker