Util

Horoscop 10-16 octombrie

Berbec: Luna Plină de duminică se resimte în casa cuplului, iar partenerul te-ar putea critica că ești repezit/ă și chiar certăreț/ă. Aveți mult de învățat unul de la celălalt doar atunci când ajungeți să conștientizați faptul că trebuie să funcționați ca o echipă. În caz contrar, nu veți reuși să împăcați diferențele care există între voi.

Taur: În primele două zile din săptămână ar fi indicat să te întâlnești cu prietenii, să ieşi cu persoana iubită ori să petreceți cu toții împreună. Ideea este să te concentrezi pe aceste două sectoare din viața ta. Ai doar de câștigat.

Gemeni: Grație Lunii Pline de duminică, viața ta socială va urma o curbă ascendentă. Fie apar fețe noi în anturajul pe care-l frecventezi deja, fie pătrunzi tu într-un cerc de oameni care-ți împărtășesc viziunile și aspirațiile. Cert este că ai multe de învățat de pe urma lor. Una dintre lecțiile pe care ți le vor preda, voluntar sau involuntar, este aceea a preluării inițiativei.

Rac: Luna Plină de duminică își face simțită influența în casa familiei unde armonia ar putea fi deranjată de anumiți factori. Discută cu cei dragi despre ceea ce-i nemulțumește și ascultă-le doleanțele. Cel mai probabil, se vor plânge de unele lucruri care țin de viața lor profesională ori au ceva de obiectat la adresa atitudinii tale față de muncă. Nu vă certați.

Leu: Cum Luna Plină de duminică are loc în casa rudelor partenerului, ar putea apărea tensiuni între tine și ei. Dacă anumite chestiuni ard mocnit între voi, poate ar fi cazul să vă vărsați năduful. Nu-i nevoie decât să vă gândiți unii la sentimentele altora și în felul acesta nu veți face mai mult rău decât bine. Trebuie să existe deschidere la comunicare din ambele părți.

Fecioara: Luna Plină de duminică îți indică faptul că, cel puțin săptămâna aceasta, atmosfera dintre tine și partener va fi la fel intensă ca-n primele voastre luni de relație. Ies parcă scântei din fiecare interacțiune dintre voi, iar dacă reușiți să vă folosiți înțelept de acest lucru, veți reuși să alungați monotonia și plictisul din viața intimă.

Balanţa: Luna Plină de duminică ar putea crea tensiuni în viața de cuplu, motiv pentru care, dacă tu și partenerul ajungeți să vă certați din nimicuri, ar fi cazul să vă luați mai puțin în serios. Este drept că nu strică puțină hârjoneală, dar în acest moment, linia de demarcație dintre tachinare și ceartă în toată regula este ușor de trecut fără să-ți dai deloc seama.

Scorpion: În primele două zile ale săptămânii, atenția ta ar trebui să fie concentrată asupra vieții de familie. N-ar fi rău să-ți vizitezi părinții sau măcar să-i suni – vă veți simți cu toții bine. Miercuri și joi este un prilej mai mult decât potrivit să aranjezi ceva special pentru tine, persoana iubită și cei mici.

Săgetător: Luna Plină de duminică se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general. Aceștia din urmă riscă să fie mai greu de strunit zilele acestea, fapt pentru care trebue să abordezi alte metode de educare. Viața ta, mai ales dacă ești burlac/iță, poate lua o întorsătură favorabilă. Poate chiar familia ta se va înmulți cu încă un membru.

Capricorn:Luna Plină de duminică poate aduce tensiuni în mediul familial, dar e în datoria ta să le aplanezi. Spune ceea ce ai pe suflet. Poate reușești să-i faci și pe cei dragi să vorbească despre ceea ce simt.

Vărsător: Casa în care se manifestă plenar Luna Plină de duminică face referire și la rudele tale – ai putea simți unele tensiuni între tine și ei. Capacitatea ta de a le gestiona își va spune cuvântul în abilitatea ta de a pune capăt conflictelor înainte chiar ca acestea să înceapă. Te pricepi să faci acest lucru, dar nu da dovadă de indiferență. Altfel, faci mai mult rău decât bine.

Peşti: Săptămâna aceasta ar putea fi presărată cu certuri cu prietenii pe seama banilor, invidiei sau încrederii trădate. Evenimentul declanșator ar putea avea loc marți, în cursul zilei de joi se sparge buba, iar pe duminică se prefigurează meciul final. Cum nimeni nu iese câștigător din astfel de situații, nu-ți rămâne decât să găsești o soluție rapidă și eficientă la evitarea acestor conflicte.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker