Advertoriale

Echipei CUVÂNTUL i s-au alăturat 10 membri noi, dintre care 3 Patroni

Echipei CUVÂNTUL i s-au alăturat 10 membri noi, dintre care 3 Patroni.

Dat fiind faptul că ne-am propus să încercăm diferite modalități de finanțare, de curând am lansat sistemul de donație în mediul online. Fiind printre primii din presa regională care am lansat un asemenea sistem, ne-au susținut în acest demers mai mulți colegi de breaslă, printre care platforma Diez și Ziarul de Gardă. 

Vezi:  Ziarul Cuvântul devine prima platformă media regională din Moldova care a lansat un sistem de susținere financiară în mediul online.

Vezi și: Contribuie la scăderea numărului celor neinformați. Află cum poți deveni membru al echipei CUVÂNTUL.

178662584 2000223506796988 2303133335490995834 n
Poză trimisă de către unul din Patronii noștri!

Am primit și un feedback pozitiv de la cititorii noștri, care au decis să ne susțină fie cu o sumă simbolică, fie perfectând abonamentul Patron. Vă amintim că fiecare dintre voi poate deveni Patronul nostru, donând în contul redacției suma de 12 euro. Suma cu care susții activitatea redacției săptămânalului CUVÂNTUL, ajuți redacția să-și ducă misiunea mai departe, contribuind la informarea corectă a cititorilor și implicit la scăderea numărului celor spălați pe creier. În schimb, noi te răsplătim cu materiale jurnalistice de calitate, o sticlă de vin roșu, o cană cu logo-ul Cuvântul și două cărți!


Acum, la sfârșit de aprilie, suntem bucuroși să anunțăm că avem în prezent 3 Patroni, și anume: fondatorul Diez, Alexandru Lebedev, fondatorul Agora, Dumitru Ciorici și un rezinean, Iulian Moscalenco. 

De asemenea, am primit susținerea jurnalistei de la #CUSENS, Felicia Crețu, ne-au susținut și cititorii noștri din diasporă, care s-au bucurat enorm că încercăm diferite modalități de susținere a ziarului și ne-au încurajat să o ținem tot așa. Cadourile aferente fiecărei donații au fost livrate în mai multe puncte din Moldova, iar fiecare cititor ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze și cu îndemnul de a nu renunța la activitatea noastră. Mai jos vă prezentăm un mini-colaj cu toți cei (ori aproape toți, cineva a preferat să-și păstreze anonimatul), care ne-au susținut printr-o donație. Vă mulțumim mult la toți pentru susținere și încurajare! 

Echipei CUVÂNTUL i s-au alăturat 10 membri noi, dintre care 3 Patroni
Mini-colaj cu toți cei (ori aproape toți, cineva a preferat să-și păstreze anonimatul), care ne-au susținut printr-o donație.Vă amintim că puteți susține redacția CUVÂNTUL printr-o variantă de donație din cele trei: Contribuitor, Fan și Patron, iar noi vom continua să vă bucurăm cu știri de calitate! Împreună putem face mai multe!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker