Social

SĂPTĂMÂNA NAȚIONALĂ A VOLUNTARIATULUI (SNV) 2016

În perioada 17 – 23 octombrie 2016 se va desfășura Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2016 “Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a X-a.

 

SNV este evenimentul anual naţional de promovare a voluntariatului care mobilizează cel mai mare număr de organizaţii şi cetățeni pentru a promova voluntariatul şi implicarea civică a comunităţii. Evenimentul este inclus în art. 15 pct. (2) lit. a) din Legea Voluntariatului Nr. 121 din 18.06. 2010. Pe parcursul unei săptămâni se realizează de către autorităţi publice, instituţii publice, organizaţii ale societăţii civile și grupuri de inițiativă în parteneriat cu mass-media, business-ul, persoane publice etc. campanii de sensibilizare, dezbateri pe domeniul voluntariat, acţiuni de caritate, acţiuni de salubrizare, şezători, acţiuni de sănătate, instruiri etc. Mai multă informație găsiți în Raportul Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV) 2015 și Calendarul de activități SNV 2015.

 

Invităm doritorii să se implice cu activități în Săptămâna Națională a Voluntariatului, să descarce formular-de-participare-snv-2016 , să-l completeze şi să-l trimită până pe data de 10 octombrie 2016, pe adresa de e-mail lstavinschi@mail.ru

 

Menționăm că activitățile planificate vor fi incluse în Raportul SNV 2016 și înCalendarul de activități SNV 2016 care va fi prezentat mass-mediei locale și naționale.

 

Evenimentul este organizat de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinut prin proiectul „SNV 2016 – Hai în gașca voluntarilor” din cadrul Programului de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

 

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Liuba STAVINSCHI, AO „Nufărul”

Tel.: 079 779 411

E-mail: lstavinschi@mail.ru

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close