Social

SĂPTĂMÂNA NAȚIONALĂ A VOLUNTARIATULUI (SNV) 2016

În perioada 17 – 23 octombrie 2016 se va desfășura Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2016 “Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a X-a.

 

SNV este evenimentul anual naţional de promovare a voluntariatului care mobilizează cel mai mare număr de organizaţii şi cetățeni pentru a promova voluntariatul şi implicarea civică a comunităţii. Evenimentul este inclus în art. 15 pct. (2) lit. a) din Legea Voluntariatului Nr. 121 din 18.06. 2010. Pe parcursul unei săptămâni se realizează de către autorităţi publice, instituţii publice, organizaţii ale societăţii civile și grupuri de inițiativă în parteneriat cu mass-media, business-ul, persoane publice etc. campanii de sensibilizare, dezbateri pe domeniul voluntariat, acţiuni de caritate, acţiuni de salubrizare, şezători, acţiuni de sănătate, instruiri etc. Mai multă informație găsiți în Raportul Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV) 2015 și Calendarul de activități SNV 2015.

 

Invităm doritorii să se implice cu activități în Săptămâna Națională a Voluntariatului, să descarce formular-de-participare-snv-2016 , să-l completeze şi să-l trimită până pe data de 10 octombrie 2016, pe adresa de e-mail lstavinschi@mail.ru

 

Menționăm că activitățile planificate vor fi incluse în Raportul SNV 2016 și înCalendarul de activități SNV 2016 care va fi prezentat mass-mediei locale și naționale.

 

Evenimentul este organizat de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinut prin proiectul „SNV 2016 – Hai în gașca voluntarilor” din cadrul Programului de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

 

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Liuba STAVINSCHI, AO „Nufărul”

Tel.: 079 779 411

E-mail: lstavinschi@mail.ru

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker