EvenimenteTelenești

Două cadavre depistate în apartamentele încuiate

Pentru pompierii de la Telenești săptămâna trecută a început cu un incendiu la un coș de fum într-o gospodărie din s. Bănești. 

Pe 20 aprilie salvatorii din Orhei au deblocat o ușă a unui apartament din or. Orhei, str. Negruzzi. În aceeași zi la Rezina pompierii au stins 0,4 ha de stufăriș.

În ziua de 22 aprilie, angajații SSE Rezina timp de 4 ore au pompat apa din subsolul unei grădinițe, după care au spălat şoseaua după un accident rutier produs pe traseul Rezina-Șoldănești. În seara aceleiași zile pompierii de la Orhei au stins circa 30 ari de vegetație uscată. În s. Cucioaia, Telenești au ars 50 ari de vegetație uscată.

Susține presa independentă și libertatea Cuvântului!
Susține redacția CUVÂNTUL printr-o donație!

La data de 23 aprilie, salvatorii din Orhei şi Rezina au intervenit la deblocare de uși ale două apartamente. După pătrunderea în apartamente, în ambele cazuri au fost depistate cadavrele stăpânilor: la Orhei un bărbat de 63 de ani și la Rezina o femeie de 60 de ani.

Săptămâna s-a încheiat cu arderea vegetației în s. Slobozia-Horodiște, Rezina, unde pompierii au stins un ha de iarbă uscată.

Diana Maxim, ofiţeră superioară SP, DSE mun. Orhei

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker