Politic

Dodon: Responsabilitatea pentru viața cetățenilor va fi pe seama Maiei Sandu și a judecătorilor CC

Dodon: ”Responsabilitatea pentru viața și sănătatea cetățenilor va fi pe seama Maiei Sandu și a judecătorilor CC.”

Dodon fulgeră și tună după ce președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat ca dizolvă actualul Parlament, iar Curtea Constituțională a declarat neconstituțională starea de urgență.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon a spus că partidul său este gata de alegeri anticipate, iar unica problemă este situația pandemică nefavorabilă.

”Aceste alegeri parlamentare au fost inevitabile, din mai multe motive. Însă ar fi trebuit să le amânăm din cauza pandemiei. Însă dacă pentru Maia Sandu și coordonatorii săi din Occident nu contează riscurile la care sunt supuși cetățenii Moldovei, dacă Curții Constituționale aservite politic nu-i pasă de Constituție și ei toți împreună insistă asupra unei campanii electorale imediate, să-și asume toată responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă.”

Susține presa independentă și libertatea Cuvântului!
Susține redacția CUVÂNTUL printr-o donație!

Totodată, liderul socialiștilor a declarat că începând cu ziua de azi ”toată responsabilitatea pentru consecințele grave pentru viața și sănătatea cetățenilor țării noastre va fi pe seama președintelui Maia Sandu, a echipei sale, a partidului PAS și a judecătorilor Curții Constituționale.”

Amintim că astăzi, 28 aprilie, Maia Sandu a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului și a anunțat data alegerilor parlamentare anticipate. Acestea vor avea loc pe 11 iulie 2021. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker