Politic

Maia Sandu: Cetățenii au câștigat dreptul de a-și decide viitorul. Alegerile vor avea loc pe 11 iulie

Maia Sandu: ”Cetățenii au câștigat dreptul de a-și decide viitorul. Alegerile vor avea loc pe 11 iulie.”

Astăzi, 28 aprilie, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, într-un briefing de presă a declarat că dizolvă Parlamentul, fapt care duce inevitabil la organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Totodată, Maia Sandu a declarat că alegerile parlamentare vor avea loc pe 11 iulie 2021.

Susține presa independentă și libertatea Cuvântului!
Susține redacția CUVÂNTUL printr-o donație!

”Prin această decizie am deschis calea pentru ca cetățenii să poată să-și aleagă un Parlament nou, care să servească interesele țării și ale oamenilor. Puterea este acum în mâinile poporului. Puterea este în mâinile dumneavoastră. Am încredere că cetățenii noștri vor alege calea corectă spre crearea unui stat dezvoltat și democratic, în care oamenii să trăiască în pace și bunăstare. Data alegerilor noului Parlament se stabilește pentru 11 iulie 2021. Trebuie să punem cât mai repede punct haosului în care ne ține Parlamentul care pleacă”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu: Cetățenii au câștigat dreptul de a-și decide viitorul. Alegerile vor avea loc pe 11 iulie

Totodată, vă amintim că starea de urgență a fost declarată neconstituțională în seara zilei de astăzi, 28 aprilie.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker