Evenimente

Câte 7 cazuri noi de infectare în Rezina și Orhei și 4 cazuri și un deces în Telenești

Susține presa independentă și libertatea Cuvântului!
Susține redacția CUVÂNTUL printr-o donație!

Câte 7 cazuri noi de infectare în Rezina și Orhei și 4 cazuri și un deces în Telenești.

Autoritățile anunță despre înregistrarea a 424 de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus. Din numărul total de cazuri, 4 lucrători medicali: 1-medic,1-asistent medical, 2-personal auxiliar.

În total au fost efectuate 5193 de teste, dintre care 1657 teste Rapid-Antigen. Toate cazurile sunt cu transmitere locală. Din punct de vedere teritorial, raionul Rezina și Orhei au înregistrat câte 7 cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore. Telenești 4 cazuri noi, iar Șoldănești – 2.

Totodată, autoritățile anunță despre înregistrarea a 18 decese în ultimele 24 de ore. Un deces este din raionul Telenești. Mai exact, este vorba despre un bărbat în vârstă de 79 ani, din r. Telenești, care a fost internat în SR Telenești. Bărbatul mai suferea de obezitate.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 250.138.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker